Det handler om å utvikle løsninger sammen

Å lage løsninger sammen gjør at vi kan fokusere på alle de små detaljene får å sikre best mulig samlet resultatet. Med andre ord: Partnerskap gjør de ordinære løsninger ekstraordinære.

Vårt partnerskap er kjernen i alt vi gjør. Demaso AS er en full-verdikjede FMCG distributør for det norske dagligvaremarkedet og spesialmarkedet. Vi har mange års FMCG erfaring på toppledernivå og tilbyr effektivte løsninger som vil gjøre en forskjell for din bedrift.

Ærlighet, integritet og åpenhet er noen av våre viktigste verdier. Hva du ser er hva du får. Det er så enkelt som det. Vi er her for å gi resultater og det fins ikke noe mer viktig for oss enn å skape de aller beste løsningene for våre kunder.

Det er derfor vi sier: Vi utvikler markedsløsninger – sammen med deg

Vårt oppdrag

Å tilby effektiv, fleksibel og høykvalitets out-sourcing løsninger for merkevareleverandører som konkurrerer i personlig helse, husholdning, helse og nært beslektede kategorier.

Vår visjon

Å være en troverdig og profesjonell partner som tilbyr skreddersydde løsninger for kundeadministrasjon, kategoriadministrasjon, verdikjeden og salgsteamfunksjoner som er tilpasset og optimalisert til merkevare FMCG / OTC leverandører som fokuserer på å bygge og utvikle langsiktig suksess i Norge.